Instituto Secular Obreras de la Cruz
 

XVII SETMANA CULTURAL: EMOCIONARTE

 

Hem acabat la XVII Setmana Cultural amb la satisfacció d’haver aprés molt i hem conegut de primera mà que l’art provoca emocions.

Els alumnes d’Infantil han viatjat a la Prehistòria, han visitat les Coves d’Altamira i han descobert les primeres pintures rupestres.

En Primaria han arribat a la conclusió de que “L’art és molt més que pintar i té molta emoció”, i que “menjar també és un art”.

Han aprés també que hi ha molts moviments artístics i que l’art ens permet plasmar les nostres emocions, i ho han comprovat a través del retrat en pintura i en la escultura.

La lectura també emociona. Amb Wonder y El Principito hem “mirat profundament per a pensar profundament” i hem descobert què ès ser normal.

En Secundària, han sentit alegria, por, sorpresa, tristesa i enuig amb diverses activitats com el ball, la música, la pintura i la fotografía.

Ens emportem moltes perles de la sabiduria com la d’un dels nostres alumnes més menuts “l’art ens alimenta per dins”. I hem descobert que tots són uns grans artistes.

Galería de fotos