Els nostres alumnes ens estan mal acostumant i de nou ha sigut un cap de setmana exitós pel que fa a l’esport. En aquesta ocasió han estat els germans Iker i Marco García. Iker, alumne de tercer, culminava un gran campionat proclamant-se segon classificat a la lliga del CEMA (Consorci Esportiu Marina Alta) d’atletisme. Si fea unes setmanes el seu germà Marco, es proclamava campió interprovincial en la modalitat de 500m., en aquesta ocasió ha sigut Iker qui no ha volgut ser menys i ha acabat pujant al segon escaló del podi en la cloenda celebrada a Benissa.

Al igual que el seu germà Marco, Iker combina futbol i atletisme, així que a casa es respira l’esport i és de lloar, perquè indepentment dels resultats és una forma sensacional per a seguir creixent amb els valors de l’esport.

Per un altra banda, Marco seguix demostrant que està en un gran estat de forma i de nou es proclamava campió de 500m., en aquesta ocasió del campionat provincial, però es que a més també guanyava en la prova de 60m.

Fa uns dies, un estudi dut a terme per investigadors de la Facultat d’Humanitats i Ciències de l’Educació de la Universitat de Jaén, indicava que l’activitat física podria millorar aspectes emocionals i cognitius dels xiquets. Així que a casa d’Iker i Marco poden estar contents, ENHORABONA!!!

La propera setmana es celebrarà la volta a peu a Xàbia, de segur que tindrem algun representant del cole, així que estarem atents.

 

Galería de fotos