Instituto Secular Obreras de la Cruz
 

CAP DE SETMANA ESPORTIU

 

Cap de setmana productiu en l’àmbit esportiu per als nostres alumnes. Fer esport es una activitat fonalmental que ajuda al desenvolupament físic i mental dels xiquets i xiquetes, els ajuda a estar sans i a relacionar-se de forma saludable amb altres xiquets. Si a tots aquestos aspectes positius li sumem que tot esforç té la seua recompensa, hui ens complau anunciar que dos dels nostres alumnes han tingut un cap de setmana mogudet però que finalment acabava amb premi.

Niko Gil de 4rt de primaria que practica tenis, es va proclamar campió del UPT U-10 d’Altea. Per un altra part el nostre alumne Sergio Diego de 3er d’ESO que fa uns dies ajudava als alumnes de primaria donant algun consell sobre la pilota, es va proclamar campió provincial de la seua categoria en la modalitat de galotxa. Ara podem dir que els alumnes de primaria van rebre consells d’un campió.

Donem l’enhorabona als dos i a les seues families per trasmetre valors com l’esforç, el respecte i l’educació i us animem a seguir practicant esport i treballar de valent en els estudis per ser grans persones en el futur.

Galería de fotos